ru  ua 
Ліцензія Міністерства соціальної політики України №637152
iDea
iDea
iDea
+38 (067) 214-39-29
Facebook Instagram linkedin
Social
Головна Про нас Усі вакансії Корисно знати FAQ Відгуки Контакти
Відгуки

Відгуки

Костянтин Глиба 03.01.2018
Мріючи про життя справжнього шейха, я, не довго думаючи, вирішив попрацювати в Катарі. Країна маленька, але, як відомо, непристойно багата! Головний плюс роботи тут – це, звичайно, висока зарплата. Тут дуже цінують досвід, старання та розум. Жити в одному з найрозвиненіших міст планети, та до того отримувати хороші гроші та можливість кар'єрного зростання - це відмінна плата за те, що потрібно звикнути до чогось нового і незвичайного.
Віктор Череда 28.12.2017
«Доброго дня! Хочу подякувати за роботу в Варшаві. Я сам з Хмельницького і вже 20 років працюю на стройках, але тут краща зарплата за ті,що я отрімував раніше. Получаю 12 злотих, та дали безкоштовний гуртожиток. Поки що всім задоволений. Дякую!»
Наталія Іванівна 28.12.2017
Добридень! Хочу поділитись своїми враженнями про роботу в Естонії. За допомогою Айлес груп я тепер працюю в на меблевій фабриці швачкою. У мене був раніше подібний досвід роботи за кордоном. Плата за роботу вчасна, житло сплатив роботодавець. У принципі, мене все влаштовує.
Дмитро Шестопалко 20.12.2017
Нещодавно поїхав до Катару і добре проводжу час. Роботи багато, втомлююся, але часу вистачає, щоби погуляти. Якщо і ви давно мрієте поїхати працювати за кордон і у вас хороший рівень англійської мови, тоді ви спокійно, як і я, можете влаштовуватися офіціантом і отримати можливість поїхати на гідну роботу як і я.
Катя 04.12.2017
Працюю на швейній фабриці в Пярну, робота звичайно не легка, але ж це не відпустка. Виробництво багато автоматизовано, що дуже зручно. Заробляю у 6 разів більше, ніж у Хмельницькому, можу допомагати дітям. Дуже задоволена. Дякую за роботу.
Артур 18.11.2017
Про роботу в Естонії задумався після того, як начитався відгуки в інтернеті. Ніколи не міг би подумати, що ця маленька європейська країна стане моїм реальним шансом на нове життя. Через нестачу робочих рук в Естонії, хороші вакансії залишаються вільними. Сама країна підкупила і підкорила тим, як гармонійно і просто тут переплетено історію та сучасність, люди цінують особистий комфорт один одного. Старе місто не перестає дивувати своєю унікальністю, нове - тим, як швидко осучаснюється його образ і як "кипить" ділове життя. Ну і як автоаматор зі стажем не можу не відзначити продумане транспортне сполучення в місті, яке цілком можу вже назвати другим будинком.
Сергій Григор'єв 04.11.2017
«Вирішив написати .. ми вже облаштувалися, зустріли привітно, зараз в оформленні всі документи і понеділка приступаємо до роботи. Тут звичайно все в будовах, і все дуже сучасне, молодці звичайно. по об'єкту..загалом нормальненко.Дякую за все.»
Іван 23.10.2017
Мені дуже до вподоби робота в Талліні. Робимо будинки з дерева – гарні умови праці, є все що потрібно, ще й нове. Житло біля роботи, також все нове, чисте. Гарно платять. Дякую Ірині, що допомогла мені з такою роботою і відповіла на багато моїх питань, бо я вже 5 разів їздив за кордон, так там ще й гроші платив, і платили не так як казали.
Оксана Олександрівна 18.10.2017
Спроби знайти роботу після сорока років не мали успіху, тому я почала перечитувати сотні відгуків про роботу в Польщі. Начиталася різного, бо вирішила перевіряти все на власному досвіді і не помилилася! Маючи за плечима тривалий досвід роботи у ресторанах, я знайшла справу по собі. Поляки дуже схожі на нас, бо щось сильно змінювати і вчитися чогось космічного не довелося. Хоча брешу, я почала вивчати мову і в перервах, і гуляючи красивими польськими парками. Тому що тут я зустріла шанобливе та людське ставлення з боку роботодавців, відповідаю їм взаємністю, постійно вдосконалююсь, експериментую та намагаюся показати, наскільки цінним працівником є. Таким чином, у Польщі я знайшла не лише гарну роботу, а й розуміння та людяність. Рада з того, що не дозволила страхам перемогти.
Наташа (Вінниця) 05.10.2017
«Привіт усім, я вже долетіла і мене поселили у нашому готелі. Доха це просто щось! Місто дуже красиве просто не можу передати всі враження. Ще раз дякую дівчатам за уважне ставлення.»

Заповнить анкету, завантажити своє резюме та отримайте доступну роботу!